ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις Υμηττός 210 75 22 298

Αποφράξεις Υμηττός
Αποφράξεις Υμηττός

Η Αποφράξεις Υμηττός είναι μια προοδευτική επιχείρηση, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την αποχέτευσή σας.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες, συμπεριλαμβανομένου, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη σωληνώσεων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, κ.α.

Η Αποφράξεις Υμηττός παρέχει στις επιχειρήσεις, οικίες αλλά και δημόσιες υπηρεσίες επαγγελματική εξυπηρέτηση αποχέτευσης και διαθέτει τον εξοπλισμό για κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό εξασφαλίζει στους πελάτες ότι τα προβλήματα επιλύονται το συντομότερο δυνατόν και εντός του προϋπολογισμού τους.

Ένα υγιές αποχετευτικό δίκτυο ξεκινάει από τη σωστή λειτουργία των σωληνώσεών του. Καλέστε τώρα στην Αποφράξεις Υμηττός για να προγραμματίσετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου από τους εμπειρογνώμονες τεχνικούς της εταιρίας μας. Εμείς θα σας εξασφαλίσουμε μια πραγματικά καθαρή αποχέτευση που θα λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η Αποφράξεις Υμηττός έχει ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο πελατών στον Υμηττό αλλά και σε όλες τις γύρω περιοχές.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη ιστορία με τις υπηρεσίες και την ακεραιότητά μας.

Καλέστε μας τώρα και κάποιο από τα συνεργεία μας θα είναι σύντομα κοντά σας.

Θα ξέρετε συνήθως όταν κάτι έχει πάει στραβά με το αποχετευτικό σας σύστημα διότι τα απόβλητα σας δεν θα απομακρύνονται και υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσετε. Επίσης μια πρώτη ένδειξη είναι άσχημη μυρωδιά!

Στην Αποφραξεις Υμηττος προσφέρουμε επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης και υπηρεσίες εντοπισμού με χρήση ειδικής κάμερας διάγνωσης. Αυτές οι ειδικά κατασκευασμένες αδιάβροχες κάμερες επιτρέπουν την οπτική επιθεώρηση των γραμμών αποχέτευσης και άλλων σωλήνων που είναι υπόγεια, σε τσιμέντο και κάτω από το θεμέλιο του σπιτιού σας. Πέρασαν οι ημέρες που οι τεχνικοί έπρεπε να σκάψουν την αυλή σας ψάχνοντας για το πρόβλημα. Συνιστάται η επιθεώρηση με κάμερα εάν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενες εμπλοκές της αποχετευτικής γραμμής ή αργές αποστραγγίσεις.

Διάγνωση με κάμερα

Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή, έγχρωμη κάμερα διάγνωσης της αποχέτευσης, την τοποθετούμε στους σωλήνες αποχέτευσης για να μας δείξει ποιο είναι το ζήτημα. Η χρήση κάμερας διάγνωσης μας βοηθάει να εντοπίσουμε όλα τα είδη προβλημάτων, όπως η εισβολή ρίζας ή ο σωλήνας που είναι εσφαλμένα ευθυγραμμισμένος, σπασμένος, διάτρητος ή διαβρωμένος. Η κάμερα διάγνωσης της Αποφραξεις Υμηττος αναγνωρίζει επίσης τη συσσώρευση λίπους, τις διαρροές και τα εμπόδια.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Οι εικόνες βίντεο σε πραγματικό χρόνο επιτρέπουν στους τεχνικούς μας να καθορίσουν το εύρος του προβλήματος και να προτείνουν λύσεις. Θα σας δείξουμε το βίντεο καθώς συζητάμε τι χρειάζεται. Μπορούμε να επαναλάβουμε την επιθεώρηση βίντεο μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία για να βεβαιωθείτε ότι η γραμμή έχει καθαριστεί ή επισκευαστεί σωστά.

Κάνουμε επιθεωρήσεις κάμερας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αθήνα. Αν χρειαστεί να προγραμματίσετε υπηρεσίες της γραμμής αποχέτευσης ή χρειάζεστε έναν τεχνικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τηλεφωνήστε μας σήμερα.

Προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να διατηρήσετε την άνεση και την ασφάλεια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Διατίθενται επίσης ειδικές συμβάσεις υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s